Edwin Visser partner bij PricewaterhouseCoopers

Edwin Visser wordt partner bij PricewaterhouseCoopers (PwC). Hij start op 1 januari 2015 als Tax Policy leader PwC Europe. Hij gaat deel uitmaken van het Global Tax Policy Team.

alttext not present

Mr. E.A. (Edwin) Visser is op dit moment directeur Directe Belastingen en plaatsvervangend directeur-generaal Fiscale Zaken bij het ministerie van Financiën.

Edwin Visser: "Na ruim 25 jaar met plezier gewerkt te hebben bij de Belastingdienst en Financiën, ga ik een prachtige nieuwe uitdaging in de fiscaliteit tegemoet. Raden van bestuur van multinationale ondernemingen hebben in toenemende mate advies nodig over hun belastingstrategie. Belastingdiensten met een beperkte capaciteit hebben steeds meer behoefte aan advies over het inrichten van hun toezichtsmodellen, mede als gevolg van ontwikkelingen op het gebied van horizontaal toezicht en de behoefte van bedrijven aan zekerheid vooraf. De internationale ontwikkelingen leiden naar verwachting tot een toenemend aantal belastingdisputen tussen landen. Ik word nationaal verantwoordelijk voor 'tax controversies and dispute resolutions.'