Friso Versluijs directeur Directie Juridische Zaken bij Defensie

Friso Versluijs wordt per 1 oktober 2015 benoemd tot directeur van de Directie Juridische Zaken bij de Bestuursstaf van het ministerie van Defensie. Hij volgt Marc Gazenbeek op die is benoemd tot plaatsvervangend secretaris-generaal bij Defensie.

Friso Versluijs

J.J.F (Friso) Versluijs is op dit moment hoofd Juridische en Algemene Zaken bij de Directie Migratiebeleid van het ministerie van Veiligheid en Justitie. In de periode 2008 tot 2010 was hij lid van het managementteam van de Directie Europa Mededinging en Consumenten bijĀ  het ministerie van Economische Zaken. Eerder werkte hij als plaatsvervangend juridisch adviseur bij het ministerie van Justitie en had hij meerdere functies bij de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit, die is opgegaan in de Autoriteit Consument en Markt. Zijn loopbaan begon hij als advocaat bij advocatenkantoor Stibbe.

Friso Versluijs volgde onder andere de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en de Interdepartementale Management Leergang aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur.