Michael Beltman wisselt van functie met Eugenie de Schipper

Bij het ministerie van Defensie wisselen Michael Beltman, directeur Financiën & Control van het Commando DienstenCentra, en Eugenie de Schipper, directeur Begrotingszaken van de Hoofddirectie Financiën en Control van de Bestuursstaf en plaatsvervangend hoofddirecteur Financiën en Control van functie. De functieruil past in het streven naar meer mobiliteit tussen de Defensie-onderdelen en behoud van kennis en ervaring binnen Defensie. De ruil vindt plaats in oktober, de datum stellen ze in overleg vast.

Schipper en Beltman

Drs. G.W.M. Beltman werkte, voor hij in dienst kwam van Defensie, bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Daar was hij onder meer directeur van de Scheepvaartinspectie bij de Inspectie Leefomgeving en Transport/Scheepvaart en directeur Bedrijfsvoering. Daarvoor vervulde hij diverse functies, de meeste op financieel terrein, bij de ministeries van Financiën en Verkeer en Waterstaat. Ook werkte hij bij de gemeente Barendrecht.

Drs. E.A. de Schipper was voorheen directeur Managementinformatie & Beheer bij de Hoofddirectie Financiën en Control. Ze begon haar loopbaan bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat en vervulde functies bij Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu. Ze werkte daarna zeven jaar bij het ministerie van Financiën voor ze in 2012 de overstap maakte naar Defensie.