Olaf Wilders programmadirecteur bij Raad voor Rechtsbijstand

Olaf Wilders is vanuit ABD Interim aangesteld als programmadirecteur implementatie Wolfsen en IDEA2 bij de Raad voor Rechtsbijstand. De aanstelling is voor de periode van minimaal een jaar.

Olaf Wilders

De aanbevelingen die de commissie Wolfsen afgelopen najaar in haar rapport deed zullen de komende jaren belangrijke verbeteringen moeten realiseren in het stelsel van de gesubsidieerde rechtsbijstand. Het programma IDEA is het ICT-programma bij de Raad dat een doorstart moet maken en tot ketenbrede ICT toepassingen moet leiden.

Drs. O.L.A. (Olaf) Wilders MBA MPA was hiervoor als programmamanager en adviseur werkzaam bij het ministerie van Veiligheid en Justitie, directoraat-generaal Rechtspleging en Rechtshandhaving; het directoraat-generaal Vreemdelingen zaken en bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, programma modernisering Gemeentelijke Basisadministratie (mGBA).

Olaf Wilders studeerde Sociologie, deed een Master of Business Administration en sloot in 2014 zijn opleiding tot Master of Public Administration aan de NSOB af.