30 augustus Webinar over China

Activiteitendata
-
Online

Ambassadeur Ed Kronenburg (China) zal ingaan op een land dat volop in belangstelling staat. Er gaat geen dag voorbij of China is in het nieuws. Is het zo dat wij China nu eigenlijk pas ‘ontdekken’ en komt dat vooral door het handelsconflict tussen China en de VS of is er meer aan de hand? Waarom is er in het verleden vooral aandacht uitgegaan naar de economische kanten van de Chinese opkomst en zijn de politieke aspecten minder belicht? Hoe valt de opkomst van China te verklaren, wat kunnen wij verder verwachten van deze grootmacht, wat betekent het voor ons, voor de EU en voor de geopolitieke verhoudingen?

Onderstaand kan voor één of voor meerdere webinars worden ingeschreven. Rond het webinar zal informatie worden toegezonden over hoe deze te volgen is.

Inschrijven

Meld je nu aan op de website van de Academie voor Internationale betrekkingen.