07 februari Een goed cv, hoe schrijf je dat?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Bureau ABD | Zurichtoren

Waar moet een curriculum vitae (cv) aan voldoen en hoe gebruik je je cv? Je cv is jouw persoonlijke visitekaartje en je bent zelf verantwoordelijk voor een juist cv. Wat is dat dan? Hoe bouw je een cv op? Welke gegevens vermeld je? Gebruik je steeds hetzelfde cv of kun je variƫren?

Tijdens deze praktische bijeenkomst krijg je antwoord op bovenstaande vragen. In een kleine groep van maximaal 6 personen werk je, onder leiding van MD-consultant Coert Arends, aan je eigen cv. Van deelnemers verwachten wij dat zij vooraf een eigen cv aanleveren (hierover krijg je na inschrijving bericht).

Doelgroep

ABD-TMG (S19)
ABD-topmanager (S16-S18)
ABD-manager (S15)

Kosten

Deze masterclass wordt gefinancierd door Bureau ABD en/of de afzonderlijke departementen. Voor ABD-(top)managers binnen het rijk zijn aan deelname geen persoonlijke kosten verbonden.

Duur & Agenda

Eenmalige bijeenkomst van 2 uur.

Contact & Inschrijven

Heeft u vragen? Neem contact op met abdontwikkeling@minbzk.nl.

Je kunt je ook direct inschrijven.