17 februari ABD Masterclass Keuzes in Kaart met Laura van Geest

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Bureau ABD, Den Haag

Alle ins en outs over de doorrekening van de verkiezingsprogramma’s.

Het CPB rekent verkiezingsprogramma’s en regeerakkoorden door. Zo helpt de organisatie politieke partijen en kabinetten in wording bij het in kaart brengen van de effecten van hun plannen. Bij de laatste verkiezingen deden er meer partijen dan ooit mee met de doorrekening van hun verkiezingsprogramma. Momenteel is het CPB druk bezig met de voorbereidingen voor de verkiezingen in maart 2021.  Heb jij altijd al willen weten hoe het CPB de doorrekening van de verkiezingsprogramma’s aanpakt? Laura van Geest vertelt je de ins en outs.

Na afloop van deze bijeenkomst weet je hoe het proces van de doorrekening van de verkiezingsprogramma’s en het regeerakkoord te werk gaat. Handig, want uiteindelijk belanden de stukken waarschijnlijk ook op jouw bureau.

Doelgroep

ABD-TMG (S19)
ABD-topmanager (S16-S18)
ABD-manager (S15)

Kosten

Deze masterclass wordt gefinancierd door Bureau ABD en/of de afzonderlijke departementen. Voor ABD-(top)managers binnen het Rijk zijn aan deelname geen persoonlijke kosten verbonden.

Aanmelden

Je kunt je Inschrijven via het aanmeldformulier.