19 maart ABD Masterclass 24 uur Brussel

Activiteitendata
-
-
Brussel

Lees meer en meld je aan via het ABDleerportaal.

Doelgroep

ABD- TMG (S19)
ABD-topmanager (S16-S18)
ABD-manager (S15)

Kosten

Deze masterclass wordt gefinancierd door Bureau ABD en/of de afzonderlijke departementen. Er wordt gezorgd voor een groepsreservering in een hotel op een centrale locatie. Reis- en verblijfskosten worden bij het eigen departement gedeclareerd.

Let op: Voor deze masterclass geldt dat deelnemers zelf ter plaatse in Brussel de kosten kunnen voldoen. Na inschrijving is kosteloos annuleren mogelijk tot 31 januari, per mail naar abdmasterclass@minbzk.nl. Daarna is Bureau ABD genoodzaakt de gemaakte hotelkosten door te belasten.

Duur en agenda

De masterclass bestaat uit een voorbereidingsbijeenkomst in Den Haag en een werkbezoek in Brussel.

Voorbereidingsbijeenkomst

De voorbereidingsbijeenkomst is onderdeel van het programma en staat gepland op maandag 9 maart van 16:00 uur tot 20:00 uur bij Bureau ABD, Zurichtoren, Den Haag.

Werkbezoek

Het werkbezoek begint op 19 maart 2020 om 12.00 uur in Brussel en is op 20 maart 2020 om 14.00 uur afgelopen na een afsluitende lunchbijeenkomst. Deelnemers reizen op eigen gelegenheid naar Brussel. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Contact en inschrijven

Heb je vragen? Neem contact op met het programmabureau van ABD Masterclass via abdmasterclass@minbzk.nl.

Je kunt je ook direct inschrijven