04 juni Webinar Psychologische veiligheid in virtuele teams

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Online

Doordat we op afstand werken komt de onderlinge verbinding en psychologische veiligheid onder druk te staan. Wat doet het op afstand werken met medewerkers en hoe ga je daar als ABD'er mee om? Hoe bevorder je de psychologische veiligheid in je team? Hoe stimuleer je (blijvende) flexibiliteit, hoe balanceer je tussen snelheid en reflectie en hoe stimuleer je eigenaarschap van je medewerkers? En waarom wordt de spanning om je uitspreken door het virtueel werken versterkt? Hoe werk je productief en prettig samen in de digitale omgeving?

Over deze thema’s organiseert Bureau ABD in samenwerking met &samhoud het interactieve webinar ‘Psychologische veiligheid in virtuele teams.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar ABDleerportaal.