14 oktober Skillslab: high impact training gespreksvoering

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie omgeving Den Haag

Gesprekken, we voeren er vele, elke dag. En dat gaat best goed. Tegelijkertijd zien we in onze talentenprogramma’s dat juist het voeren van gesprekken in een begeleide studio enorme impact heeft en inzicht geeft in gedrag en onderliggende patronen. Patronen die vaak zo ingesleten zijn dat je ze zelf niet meer zo goed herkent. De frisse blik van collega’s - én hun feedback - kan dan enorm verhelderend zijn. Want juist ook door te zien hoe anderen het doen, leer je veel.

In dit skillslab voer je het gesprek van alledag. Met collega’s die dat ook doen en aan wie je feedback geeft en van wie je dat ontvangt. Samen leren door met elkaar te doen dus!

Lees meer en meld je aan op ABDleerportaal.