14 oktober Solliciteren op Maat

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie online

Ben je al eens tweede geworden in een procedure? Of hoorde je dat de commissie je presentatie onvoldoende helder vond? Is je motivatie duidelijk, ook voor de kritische luisteraar? Er wordt altijd maar één kandidaat de gelukkige, maar je kunt werken aan hetgeen jij wel kunt beïnvloeden. En oefenen in klein gezelschap voor een volgende kans.

Onze ervaren consultants en een trainingsacteur staan je terzijde in deze korte, intensieve workshop strategisch solliciteren.

De workshop Solliciteren op maat bestaat uit 2 bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst van een dagdeel in de middag en de tweede bijeenkomst van twee dagdelen. De tweede sessie vindt plaats op 20 mei 2021 van 9:30 tot 17:00 uur.

Lees meer en meld je aan via het ABDleerportaal.