01 december In gesprek met topdiplomaat Pieter de Gooijer

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie online

In samenwerking met de Academie voor Internationale Betrekkingen organiseert Bureau Algemene Bestuursdienst een nieuwe reeks ''In gesprek met topdiplomaten'. Elke eerste woensdag van de maand ontmoet je online een topdiplomaat. De lezingen duren één uur en vragen worden live beantwoord.

In deze online lezing gaat moderator Arjen Uilenreef, hoofd Eenheid Strategische Advisering in gesprek met ambassadeur De Gooijer over het komend Franse EU Voorzitterschap, de presidentsverkiezingen en zijn lange staat van dienst in een leidinggevende positie. Pieter de Gooijer is sinds 2017 ambassadeur in Frankrijk. Daarvoor was hij de Permanente Vertegenwoordiger bij de EU en directeur-generaal Politieke Zaken.

Kijk voor meer informatie op de website van de Academie voor Internationale Betrekkingen. Let op: wel eerst inloggen.