Routebeschrijving

De Zurichtoren, waarin Bureau ABD is gehuisvest, is gelegen naast het Centraal Station in Den Haag. Het gebouw is herkenbaar aan de ronde groene dakconstructie (citruspers). Bureau ABD bewoont de 17e, 18e en 19e verdieping.

Uit de richting Utrecht (A12), Rotterdam (A13/A4) en Amsterdam (A4) vanaf het Prins Clausplein

Vanaf de Utrechtsebaan (A12) neemt u de afrit Centrum (afrit 2). U gaat bij de eerste en tweede verkeerslichten rechtdoor. Bij het volgende verkeerslicht (bij de Malietoren, ofwel het VNO-gebouw) linksaf, u rijdt nu langs New Babylon en voor het Centraal Station langs. Rechtdoor (en vooral niet de tunnel in) en na het Centraal Station de tweede straat links: Zwarteweg. Aan deze straat ligt de ingang van de Zurichtoren (op de hoek met de Muzenstraat).

Uit de richting Amsterdam over de A44

Komt u over de A44/N44 vanaf de Benoordenhoutseweg, dan gaat u op de kruising van Alkemadelaan/Laan van Nieuw Oost-Indië linksaf de Laan van Nieuw Oost-Indië op. Bij de eerste kruising gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. U rijdt steeds rechtdoor.

Na de kruising boven de Utrechtsebaan rijdt u rechtdoor langs New Babylon en voor het Centraal Station langs. Rechtdoor (en vooral niet de tunnel in) en na het Centraal Station de tweede straat links: Zwarteweg. Aan deze straat ligt de ingang van de Zurichtoren (op de hoek met de Muzenstraat).