Coronamaatregelen

Vanwege het coronavirus treft Bureau Algemene Bestuursdienst een aantal maatregelen, die onze dienstverlening helaas beperken.

Voor de werving- en selectieprocedure bij vacatures betekent dit dat we voor kandidaten op zoek gaan naar maatwerk, bijvoorbeeld door gesprekken op afstand te laten plaatsvinden. Waar geen maatwerk mogelijk is, zullen de gesprekken worden uitgesteld..

De activiteiten op het gebied van Ontwikkelen en Interim, zoals ABD APP, de ABD Masterclasses en ABD Intercollegiale Consultatie, komen te vervallen of worden online aangeboden. Kijk voor meer informatie op ABDleerportaal.

Ook het ABD-symposium 2020 is geannuleerd.

Voor meer informatie over de procedure rondom de vacatures kun je contact opnemen met de MD-consultants van Bureau ABD. Voor informatie over ontwikkelactiviteiten kun je terecht bij onze O&I-adviseurs.

Van betekenis in uitzonderlijke tijden

In deze uitzonderlijke tijden is het ons veel waard ABD'ers tot steun te zijn; tegelijkertijd zijn er beperkte mogelijkheden. Velen van jullie doen betekenisvol en urgent werk. Onder druk en met veel inzet worden er zaken tot stand gebracht. Voor anderen geldt dat werk stokt of er andere prioriteiten spelen. Voor jullie allemaal, met begrip voor ieders omstandigheid, doen we een oproep. Leeft er behoefte bij jou en je collega's waar Bureau ABD redelijkerwijs in zou kunnen voorzien? Naast de vaste waarde van gesprekspartner, adviseur en luisterend oor. We verzamelen jullie bijdragen en vragen en beoordelen dan of en hoe we van betekenis kunnen zijn. Wij komen op zeer korte termijn met een passend en gepast aanbod. Graag je bijdrage via abdontwikkeling@minbzk.nl.

Actuele ontwikkelingen

Wij houden je op de hoogte via deze website en via onze wekelijkse nieuwsbrief.