ABD-symposium

Bureau ABD organiseert donderdagmiddag 13 juni 2019 in Den Haag het derde ABD-symposium, met als thema 'Leiderschap met de maatschappij'.

Met de maatschappij? Met gele hesjes, blokkeerfriezen, klimaatspijbelaars? Jazeker. Want als ABD'er vervul je drie rollen: manager, politiek adviseur en maatschappelijk partner. Als maatschappelijk partner moet een ABD'er zijn leiderschap letterlijk samenwerkend vorm kunnen geven en in verbinding staan met de haarvaten van de samenleving. Maar hoe weet je dat je de juiste gesprekspartners hebt? Hoe kom je in contact met de samenleving?

Een thema dat nauw aansluit met jouw opgave als ABD'er: hoe maken we Nederland nog beter? En vooral: hoe doen we dat, in een maatschappij die al zo mooi is, en daarom met minder geen genoegen neemt, en dat ook hardop laat horen?

Deze dag draait om jou, je ambtelijke vakmanschap en je publieke leiderschap. Een middag voor alle ABD’ers, dus TMG’ers, ABD-topmanagers en ABD-managers, en collega’s van andere overheden op vergelijkbare functies, om op een informele manier met elkaar in contact te komen. En met 300 collega-topambtenaren is het een uitstekende gelegenheid om te netwerken, bij te praten met oude kennissen of om nieuwe collega’s te leren kennen!

Vrijdag 22 maart is de persoonlijke uitnodiging verstuurd, met daarin het programma.