26 april Webinar Brexit: het VK op weg naar Global Britain

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Online

Ambassadeur Simon Smits (Verenigd Koninkrijk) maakt alle tumult sinds de aankondiging van het Brexit-referendum van dichtbij mee. Tijdens dit webinar geeft hij een rundown van de meest recente ontwikkelingen en blikt hij vooruit naar wat ons nog allemaal te wachten staat.      

Het Verenigd Koninkrijk verkeert in een totale impasse over het op handen zijnde vertrek uit de Europese Unie en over waar het in de toekomstige relatie naartoe moet. Regering en oppositie zijn zowel onderling, als intern tot op het bot verdeeld. De verhoudingen tussen de landsdelen staan onder druk; burgers en bedrijven verkeren in aanhoudende onzekerheid. Wat is er toch aan de hand bij onze Northsea neighbours? Vanwaar alle ophef over de ‘backstop’? Hoe erg is een ‘no deal’ Brexit? En hoe bewaken we de nauwe bilaterale en EU-brede banden, terwijl de gemoederen hoog oplopen?

Inschrijven

Meld je nu aan op de website van de Academie voor Internationale betrekkingen.