10 mei Webinar Turkije en Nederland: Never a dull moment

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Online

Ambassadeur Marjanne de Kwaasteniet (Turkije) zal in dit webinar ingaan op de situatie in Turkije en de huidige relatie tussen Nederland en Turkije, op basis van haar ervaringen in Ankara.

De relatie tussen Turkije en Nederland is de afgelopen jaren roerig geweest. De invoering van een presidentieel systeem in Turkije, problemen met rechtsstaat en mensenrechten en een bilaterale diplomatieke crisis hebben onze meer dan 400 jaar oude banden op de proef gesteld.

Turkije is echter meer dan de berichtgeving over Erdo─čan en een economische recessie. Onder de oppervlakte speelt er veel in de complexe en gepolariseerde Turkse samenleving, soms meer dan de (westerse) pers bereikt.

Inschrijven

Meld je nu aan op de website van de Academie voor Internationale betrekkingen.