16 mei Masterclass Creating Public Value

Activiteitendata
-
ROC Mondriaan, Den Haag

Op donderdag 16 mei geeft professor Mark Moore een masterclass voor ABD'ers. Moore is hoogleraar non-profit organizations aan de Kennedy School of Government, Harvard University en auteur van het spraakmakende boek 'Creating Public Value: Strategic Management in Government'. Zijn Public Value theorie over het creëren van maatschappelijke meerwaarde wordt wereldwijd beschouwd als baanbrekend en gezien als een belangrijk antwoord op de New Public Managementbeweging.

Moore gaat na onder welke omstandigheden en op welke wijze 'public managers' in staat zijn daadwerkelijke maatschappelijke meerwaarde te creëren. Hij geldt als één van de meest bepalende denkers in het publieke (en non-profit) debat ter wereld.

Mark Moore

Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze bijzonder inspirerende spreker en zijn gedachtengoed.

Er is na afloop gelegenheid om na te praten.

Aanmelden

In week 15 ontvangen ABD-managers en ABD-topmanagers een vergaderverzoek. Let op! Het aantal plekken voor deze sessie is beperkt, dus wees er snel bij.