07 juni Webinar over Klimaatverandering

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Online

Ambassadeur Carola van Rijnsoever (duurzame ontwikkeling) zal tijdens het webinar spreken over de internationale afspraken over klimaatverandering en de Nederlandse bijdrage daaraan. De deelnemers krijgen een inkijkje in de aanpak van Nederland: hoe proberen wij zo effectief mogelijk internationaal bij te dragen aan het tegengaan van/aanpassen aan klimaatverandering, hoe zorgen wij dat onze inzet anderen mobiliseert om ook meer te doen?

Onderstaand kan voor één of voor meerdere webinars worden ingeschreven. Rond het webinar zal informatie worden toegezonden over hoe deze te volgen is.

Inschrijven

Meld je nu aan op de website van de Academie voor Internationale betrekkingen.