21 augustus De magie van je stem (vol)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Humantity House, Prinsegracht 8, 2512 GA Den Haag

Hoe gebruik je je stem? Wat is de techniek van gezond stemgebruik? De stem kan worden ingezet om de overtuigingskracht te vergroten en om het contact met luisteraars te vergemakkelijken. Bij optimaal stemgebruik zal het overbrengen van informatie snel en moeiteloos gaan. De stem is ook een haast magische overbrenger van gevoel. Dit gebeurt bij het luisteren naar zang en bij zelf zingen. Deze actieve training gaat over het genoegen en de macht van de stem, zowel sprekend als zingend. Hoe geef je een gevoel van warmte, afstand, vertrouwen? Hoe ben je slaapverwekkend?  

Deze sessie zal worden verzorgd door Stemtrainer Elizabeth Ebbink.

Doelgroep

ABD-TMG (S19)
ABD-topmanager (S16-S18)
ABD-manager (S15)