27 augustus Maak kennis met intervisie

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Bureau ABD, Muzenstraat 97, Den Haag

Is er een kwestie of een situatie waar je eigenlijk wat langer bij stil zou willen staan? Iets waar je nader op wilt inzoomen? Of lijkt het je nuttig en aangenaam om eens  'vrijuit' te sparren en ervaringen te delen met gelijkgestemden? Intervisie is een geëigend instrument om aan deze behoefte te voldoen. Door de hectiek en de waan van de dag, komt het er vaak niet van om de rust te nemen om te reflecteren.

Reflectie kan leiden tot meer zelfinzicht, inzicht in een situatie en uitbreiding van het sturend vermogen of verbreding van je gedragsrepertoire.

Je leert met -en van elkaar. Tijdens deze workshop maak je kennis met intervisie als sturend instrument. Naast een actief deel vertellen we ook meer over ons aanbod op dit gebied. Na deze workshop kun je je eventueel inschrijven voor intervisie.

Deze workshop wordt verzorgd door Janka van Leeuwen van Bureau ABD
 

Doelgroep

ABD-TMG (S19)
ABD-topmanager (S16-S18)
ABD-manager (S15)