27 augustus Met energie het nieuwe jaar starten

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Bureau ABD, Muzenstraat 97, Den Haag, zaal BG4

Waar krijg je energie van…. en wat kost je energie? In deze training gaan we in op wat energie is, waarom het voor jou belangrijk is en hoe je het kan managen. Gedurende de dag geven we energie uit aan allerlei zaken, zowel functioneel om te presteren als niet-functioneel, namelijk aan stress en onnodige energielekken. Onafhankelijk van waar je energie aan uitgeeft is één ding zeker: je zal ook weer moeten opladen. Met het managen van energie hebben we invloed op de belangrijke zaken in ons leven: gezondheid, prestatievermogen en ons geluk.

Deze training draait met name om het effectief inrichten van onze activiteiten waarmee we energie opladen. Naast aandacht aan modellen over energie en energiemanagement en aan de thema’s slaap, voeding, beweging en ontspanning kijken we naar onze eigen energiebalans en krijg je handvatten aangeboden om je energie op te laden.

De training wordt verzorgd door Tjarko Erdtsieck van Lifeguard.

Doelgroep

ABD-TMG (S19)
ABD-topmanager (S16-S18)
ABD-manager (S15)