Masterclass Impact met je netwerk

Het is zeker, je gaat een volgende stap maken. Daarom investeer je in een training die daaraan bijdraagt. Omdat je hebt ervaren dat ‘reageren op vacatures’ niet de enige weg is; netwerken = net werken. Het helpt in je huidige baan, om met verschillende partijen zaken voor elkaar te krijgen. Bovendien is het behulpzaam bij het in beeld krijgen van mogelijkheden om je kwaliteiten elders in te zetten, te laten zien wat jíj te brengen hebt.

Bureau ABD draagt graag bij aan je vermogen die volgende functie binnen te slepen. La Red netwerkontwikkeling & organisatieadvies verzorgt voor ABD’ers de masterclass 'Impact met je netwerk'. Deze helpt je kennis en vaardigheid te vergroten. Er worden edities uitgevoerd op donderdag en op vrijdag.

‘Met deze bagage in mijn rugzak kan ik de spannende reis van netwerken voort gaan zetten. Ik ben actief van start gegaan door deelnemers aan de netwerkbijeenkomst te vragen hun netwerk voor mij in te zetten.’

Doelgroep

De masterclass Impact met je netwerk is toegankelijk voor ABD’ers. Ook zijn door de organisatie vastgestelde managementtalenten èn managers (vanaf schaal 15) vanuit de G4, Provincie en Nationale Politie welkom om zich in te schrijven.

Kosten

De kosten voor deelname aan de masterclass Impact met je netwerk bedragen € 2.000,- inclusief btw.

Duur en agenda

De masterclass bestaat uit een reeks van 3 middagen van 4 uur, voorafgegaan door een intakegesprek van 1,5 uur. De bijeenkomsten zijn van 13.00 uur (inlooplunch) tot 17 uur en vinden plaats in Den Haag.                                                              

De collectieve afsluiting is het laatste onderdeel en duurt 3 uur, van 15.00 tot 18.00 uur. De invulling is maatwerk per groep, en kan  bijvoorbeeld vorm krijgen in een ‘meesterproef’.

Voor voorbereiding en tussentijdse oefeningen en opdrachten heb je 2 dagdelen nodig. Elke deelnemer krijgt een persoonlijk advies- en reflectiegesprek van maximaal 2 uur aangeboden.

Contact en inschrijven

Als je meer wilt weten neem dan contact op met Roos Dael (Bureau ABD).
E-mail: roos.dael@minbzk.nl
Telefoon: 06 11 53 11 25.

Meld je direct aan voor de masterclass Impact met je netwerk. Op het aanmeldformulier vind je de actuele data.

Bij minimaal 4 deelnemers start de masterclass en ze biedt per editie plaats aan 6 deelnemers.