Workshop Impact met je netwerk

Het is zeker, je gaat een volgende stap maken, en je gunt jezelf een investering die daaraan bijdraagt. En je hebt ervaren dat ‘reageren op vacatures’ niet de enige weg is; netwerken = net werken. Het helpt in je huidige baan, om met verschillende partijen zaken voor elkaar te krijgen. En netwerken is ook behulpzaam bij het in beeld krijgen van mogelijkheden om je elders in te zetten. En te laten zien wat jij te brengen hebt.

Bureau ABD draagt graag bij aan je vermogen die volgende functie binnen te slepen. La Red netwerkontwikkeling & organisatieadvies verzorgt voor Bureau ABD de workshop 'Impact met je netwerk'. Deze workshop helpt je kennis en vaardigheid te vergroten. Begin april starten een donderdag- en een vrijdageditie.

Met deze bagage in mijn rugzak kan ik de spannende reis van netwerken voort gaan zetten. Ik ben actief van start gegaan door deelnemers aan de netwerkbijeenkomst te vragen hun netwerk voor mij in te zetten.

Doelgroep

Impact met je netwerk is voor toegankelijk voor ABD’ers. Daarnaast zijn door de organisatie vastgestelde managementtalenten en managers (vanaf schaal 15) vanuit de G4, Provincie en Nationale Politie welkom om zich in te schrijven.

Kosten

De kosten voor deelname aan de workshop Impact met je netwerk bedragen € 2.000,- inclusief btw.

Duur

De masterclass bestaat uit een reeks van 3 middagen> van 4 uur, voorafgegaan door een intakegesprek van 1,5 uur.
De bijeenkomsten zijn van 13.00 uur (inlooplunch) tot 17 uur en vinden plaats in Den Haag.                                                              

De collectieve afsluiting is het laatste onderdeel, tevens de ‘meesterproef’ en duurt 3 uur, van 15.00 tot 18.00 uur.

Voor voorbereiding en tussentijdse oefeningen en opdrachten heb je 2 dagdelen nodig. Elke deelnemer krijgt een persoonlijk advies- en reflectiegesprek van maximaal 2 uur aangeboden.

Meer informatie en aanmelden

Als je meer wilt weten neem dan contact op met Roos Dael (Bureau ABD)
roos.dael@minbzk.nl
T. 06 11 53 11 25.

Meld je direct aan voor de masterclass Impact met je netwerk. Op het aanmeldformulier vind je de actuele data.

Bij minimaal 4 deelnemers start de masterclass en biedt per editie plaats aan 6 deelnemers.