Leergang Personal branding

Lagerweij en Speechless verzorgen in samenwerking voor Bureau ABD de compacte leergang 'Personal Branding’. In de leergang werk je vanuit je eigen kracht (essentie) aan een waarachtige en congruente presentatie (expressie). ABD-topmanagers, politieleiders en ABD-managers die willen investeren in zichzelf en hun loopbaan zijn van harte uitgenodigd.

Personal Branding gaat over jezelf en hetgeen jij bijdraagt ìn en aan de organisatie. Waar sta ik voor, waar ga ik voor? En ziet de ander dat ook? Welk gevoel wil ik bij anderen opwekken, welke waarden drijven mij ten diepste?

Erg geslaagde leergang: waardevolle inzichten uit persoonlijkheidsvragen; praktisch en toepasbaar resultaat; over en weer veel gehad aan ‘peers’.

Opbouw

  • talentenanalyse;
  • 2 individuele gesprekken (intakegesprek en bespreken talentenanalyse);
  • 3 respectievelijk 4 workshops voor een adequate en effectieve presentatie bij loopbaanstappen: je leert je kwaliteiten op een aansprekende manier naar voren te brengen;
  • 1 dagdeel voorbereiding en huiswerk
  • Het 2e individuele gesprek is het Talentgesprek met Lagerweij naar aanleiding van de online talentenscan.

Eerste workshop: kort en krachtig

Je ontmoet je peers: een groep van 4 tot 6 collega’s die werken in (zoveel mogelijk) vergelijkbare functies. We starten met een ‘flitsontmoeting’: je zet neer waar je voor staat en gaat. De talentenanalyse dient als ‘onderlegger’. De coaches en de andere deelnemers geven feedback. Zo wordt helder welk beeld bij de ander wordt opgeroepen, wat je sterk maakt en wat je mogelijk belemmert.

Tweede workshop: verhaal, vorm en verpakking

Presentatiecoach Edmée Tuyl begeleidt de toelichting op en introductie van werken vanuit ‘je persoonlijke merk’. Het accent ligt op je kenmerkende en onderscheidende kernkwaliteiten (essentie) en hoe je deze vertaalt naar een gepaste uitstraling en reeks uitingen.

Derde workshop: toon en vertel

We presenteren opgedane vaardigheden en inzichten aan elkaar en oefenen pitches. Het is een dagdeel die werkt als positieve review in een gezamenlijke finale.

Terugkomsessie (directeuren): tussen droom en daad

Een dagdeel op maat voor deelnemers uit deze doelgroep. We verankeren het geleerde en delen opgedane inspiratie en ervaring. Er worden aanvullende tips uitgewisseld en adviezen over vervolgstappen besproken.

Duur

  • 3 respectievelijk 4 workshops;
  • 2 individuele gesprekken;
  • totale doorlooptijd (gemiddeld) 8 weken.

Locatie en kosten

Locatie: Den Haag en een nagesprek over de talentenanalyse is bij Lagerweij in Den Haag.

Kosten: € 4.235,- / 3.300,- inclusief btw.

Contact

Roos Dael (Bureau Algemene Bestuursdienst)
roos.dael@minbzk.nl
T. 06 11 53 11 25

Annemarie Gils (Lagerweij)
annemarie.gils@lagerweij.nl
T. 0348 484 950 / 06 55 71 67 37

Edmée Tuyl (Speechless)
info@iamspeechless.com
T. 070 363 37 17 / 06 12 43 98 16

Aanmelden

Meld je direct aan voor de leergang  Personal branding. Op het aanmeldformulier vind je de actuele data.

Complimenten voor de wijze waarop beide coaches door hun scherpe observaties en heldere feedback mij hebben geholpen mijn eigen 'brand' scherp te krijgen. Het is ook erg prettig om praktische tips te krijgen die je direct kan toepassen, wat mijn bewustwordingsproces heeft versneld.