Workshop Solliciteren op Maat

Ben je al eens tweede geworden in een procedure? Of hoorde je dat de commissie je presentatie onvoldoende helder vond? Is je motivatie duidelijk, ook voor de kritische luisteraar? Er wordt altijd maar één kandidaat de gelukkige, maar je kunt werken aan hetgeen jij wel kunt beïnvloeden. En oefenen in klein gezelschap voor een volgende kans.

Onze ervaren consultants en een trainingsacteur staan je terzijde in deze korte, intensieve workshop strategisch solliciteren. Je oefent met zelf ingebrachte vacatures, onder begeleiding van een ervaren trainer, en met behulp van een trainingsacteur. Groepsgrootte: 4 deelnemers. De workshop is bedoeld voor leidinggevenden (vanaf schaal 15) die zich goed willen positioneren tijdens een sollicitatieprocedure en zich effectief willen voorbereiden op het sollicitatiegesprek.

Inhoud

  • theorie over strategisch solliciteren;
  • ‘praktijksituatie’: praktisch oefenen met behulp van een acteur;
  • een individueel coachgesprek is mogelijk.

Doelgroep

ABD Workshop Solliciteren op maat is voor toegankelijk voor ABD’ers.
Daarnaast zijn door de organisatie vastgestelde managementtalenten, schaal 14, en managers (vanaf schaal 15) vanuit de G4, Provincie en Nationale Politie welkom om zich in te schrijven.

Locatie & Kosten

Bureau ABD in Den Haag

ABD Workshop Solliciteren op maatwordt gefinancierd door Bureau ABD en/of de afzonderlijke departementen. Voor ABD’ ers zijn aan deelname geen persoonlijke kosten verbonden. Voor overige managers zijn de kosten € 1.750,- exclusief btw.

Duur & Agenda

De Workshop Solliciteren op maat bestaat uit 2 bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst van een dagdeel in de middag van 4 uur. De tweede bijeenkomst twee dagdelen, totaal 8 uur. De bijeenkomsten zijn van respectievelijk 9.00/9.30 uur tot 12.30 respectievelijk 17.00 uur. Een individueel coachgesprek is mogelijk.

Contact & Inschrijven

Roos Dael
roos.dael@minbzk.nl
T. 06 11 53 11 25

Peggy Bruijns
peggy.bruijns@minbzk.nl
T. 06 46 91 23 32

Meld je direct aan voor de workshop Solliciteren op Maat. Op het aanmeldformulier vind je de actuele data.