TMG-dag

Bureau ABD organiseert op 29 augustus 2019 de jaarlijkse bijeenkomst voor de topmanagementgroep. Het thema dit jaar is 'Maatschappelijke opgaven van de toekomst'. Sprekers zijn onder anderen Constantijn van Oranje en Ronald Hanson.

Constantijn van Oranje is ambassadeur van StartupDelta. Hij zet zich in voor startups en scale-ups. Ronald Hanson is hoogleraar Quantumfysica aan de TU Delft en wetenschappelijk directeur van QuTech (samenwerking TU Delft en TNO). Hij doet onderzoek naar quantum-computing en quantum-internet.

In break-out sessies komt een aantal andere maatschappelijke opgaven aan de orde:

  • Saniye Çelik (lector diversiteit, Hogeschool Leiden) bespreekt inclusief leiderschap.
  • Talitha Muusse (millennial & ondernemer) gaat in op de kenmerken, drijfveren en attitudes van de jongste generatie medewerkers in organisaties.
  • Ruben Nieuwenhuis (ondernemer; directeur van TechConnect) spreekt over recente toepassingen van AI in zorg, energie, logistiek, veiligheid en mobiliteit.
  • rijkscollega’s van het Startup in Residence-programma bespreken hoe je leert denken als een startup en hoe je gebruik kan maken van startups voor je maatschappelijke opgaven van de toekomst.

Contact

postbus.dgabd@minbzk.nl