Abonneren

Nieuwsbrief Algemene Bestuursdienst

DG ABD verstuurt wekelijks een nieuwsbrief. Je kunt deze nieuwsbrief ontvangen als relatie van DG ABD of als geïnteresseerde. In de nieuwsbrief vind je voornamelijk nieuwe vacatures, benoemingen binnen de Rijksoverheid en de Nationale Politie en carrièrestappen van ABD'ers buiten de Rijksoverheid. Daarnaast vind je in de nieuwsbrief regelmatig informatie over interessante bijeenkomsten.

Abonneren

Afmelden en abonnementen beheren

Alle mails die je ontvangt zijn voorzien van een tweetal links, namelijk:

  • Afmelden
  • Abonnement beheren

Met afmelden kun je jouw abonnement direct stopzetten. Een afmelding dien je dan nog eenmaal te bevestigen om jouw abonnement definitief stop te zetten.

Met abonnement beheren kun je jouw e-mailadres wijzigen. Ook kun je hier zien op welke nieuwsbrieven je geabonneerd bent.

Persoonsgegevens

Informatie Rijksoverheid gebruikt jouw e-mailadres alleen voor het versturen van de nieuwsbrief waarop jij je abonneert. Dit gebeurt op een veilige manier door een bedrijf dat de nieuwsbrieven voor ons verstuurt.

Meer informatie over uw rechten met betrekking tot de verwerking van jouw gegevens lees je op de pagina Privacy van het ministerie van Algemene Zaken.