Anne-Marie Stordiau Ambassaderaad Veiligheid en Justitie in Londen

Anne-Marie Stordiau wordt benoemd tot Ambassaderaad Veiligheid en Justitie bij de Nederlandse ambassade in Londen. De benoeming gaat in per 1 december 2015.

Anne Marie Stordiau

Mr. drs. A.M.E. (Anne-Marie) Stordiau - van Egmond is sinds 1995 directeur Voorlichting bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Daarvoor was zij onder meer kabinetschef van de commissaris van de Koningin in Zuid-Holland en hoofd Voorlichting bij de Gemeente Amsterdam, tevens woordvoerder van de burgemeester.

Anne-Marie Stordiau studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden en Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij volgde ook managementopleidingen aan Berkeley, University of California en aan Harvard University, JFK School of Government in Boston.