Tiana van Grinsven lid Raad van Bestuur Zorginstituut Nederland

Minister Schippers heeft Tiana van Grinsven per 1 maart 2017 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Zorginstituut Nederland. Eerder dit jaar trad Sjaak Wijma al aan bij het Zorginstituut. Met de benoeming van Van Grinsven is de Raad van Bestuur, onder voorzitterschap van Arnold Moerkamp, nu compleet.

Tiana van Grinsven
Beeld: ©BABD

T. (Tiana) van Grinsven is sinds 2013 bestuurder bij Espria, een zorgconcern dat zich richt op de ondersteuning van ouderen en kwetsbare mensen. Bij het Zorginstituut krijgt zij onder andere informatiemanagement in haar portefeuille.
 
Het Zorginstituut is het kennisinstituut over verzekerde zorg en kwaliteit van zorg. Het adviseert de overheid over de inhoud en omvang van het wettelijk verzekerde zorgpakket en is betrokken bij de totstandkoming van kwaliteitsstandaarden in de zorg.