Cateautje Hijmans van den Bergh bestuurslid bij ACM

Cateautje Hijmans van den Bergh is benoemd tot bestuurslid bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De benoeming gaat in per 1 januari 2017. Het ACM-bestuur bestaat naast Hijmans van den Bergh uit Chris Fonteijn (voorzitter) en Henk Don. Cateautje Hijmans van den Bergh is de opvolger van Anita Vegter.

Cateautje Hijmans van den Bergh

Drs. C.M.L. (Cateautje) Hijmans van den Bergh MBA werkte jarenlang in de financiƫle sector en strategische advisering. Momenteel werkt zij als interim-directeur bij pensioenuitvoerder APG. Eerder was zij van 1997 tot 2014 verbonden aan adviesbureau Boer&Croon, waarvan de laatste drie jaar als bestuursvoorzitter. Daarvoor werkte zij een kleine tien jaar bij MeesPierson.

Cateautje Hijmans van den Bergh studeerde Klassieke Talen & Archeologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. Ze behaalde ook een Master of Business Administration in Rochester (USA) en Rotterdam (Erasmus Universiteit).