Diana Beuting hoofdingenieur-directeur bij RWS Zuid-Nederland

Diana Beuting is benoemd tot hoofdingenieur-directeur bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland. Zij start op 15 april 2017 in haar nieuwe functie.

Diana Beuting

D.M. (Diana) Beuting is op dit moment directeur Techniek en Technisch Management bij Rijkswaterstaat. In 2009 begon ze bij Rijkswaterstaat Noord-Brabant als directeur Infrastructuur, Verkeer en Vervoer. Eerder bekleedde zij diverse managementfuncties bij de inspectie van het toenmalige ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Diana Beuting studeerde Klinische chemie aan de Hogeschool in Eindhoven en heeft daarnaast een Master in Environmental Science aan de University of Greenwich behaald. Ze volgde ook de opleidingen Algemene Milieuwetgeving aan de Bestuursacademie Randstad en Algemene milieuhygiƫne bij het Post Hoger Technisch Onderwijs in Amsterdam.