Nancy Scheijven directeur Scheepvaartverkeer- en Watermanagement bij Rijkswaterstaat

Nancy Scheijven wordt met ingang van 1 september 2017 directeur Scheepvaartverkeer- en Watermanagement bij Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement.

Nancy Scheijven

Drs. N.J.A. (Nancy) Scheijven is nu directeur Netwerkmanagement bij Rijkswaterstaat West-Nederland Noord. Na haar loopbaan bij Ordina als onder meer managementconsultant heeft ze in 2006 de overstap gemaakt naar de Rijksoverheid als controller bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Vervolgens heeft ze als unithoofd Advies en plaatsvervangend directeur Personeel en Organisatie geholpen met de vorming van de directie Concernondersteuning bij hetzelfde ministerie. In 2010 maakte Nancy Scheijven de overstap van beleid naar uitvoering en werd ze directeur Communicatie, Personeel en Recht bij de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat.

Nancy Scheijven studeerde HEAO-bedrijfseconomie in Eindhoven en vervolgens Internationaal Management aan de Economische faculteit van de Universiteit van Maastricht.