Jenneke de Sain directeur Communicatie en Marketing bij de VU

Jenneke de Sain wordt per 1 oktober 2017 directeur Communicatie en Marketing bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Jenneke de Sain

Drs J.B.M. (Jenneke) de Sain is sinds 2008 directeur Communicatie bij het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Naast deze functie is ze momenteel al gedetacheerd als directeur Communicatie en Marketing a.i bij de Vrije Universiteit. Tevens vervulde ze van 2014 tot 2016 de functie van programmadirecteur Verkenning kwetsbare jongeren bij OCW. Eerder was ze onder andere projectdirecteur Shared services communicatie bij het ministerie van Algemene zaken en plaatsvervangend directeur Ccommunicatie bij het toenmalige ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Jenneke de Sain studeerde Maatschappijgeschiedenis aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook volgde zij van 2005 tot 2007 het ABD Kandidatenprogramma.