Bert Keijts overleden

Bert Keijts, voormalig lid van de Topmanagementgroep in zijn functie als directeur-generaal Rijkswaterstaat en directeur-generaal Water, is 27 september overleden.

Bert Keijts

Bert Keijts was in 2002 en 2003 directeur-generaal Water op het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Aansluitend was hij tot 2010 directeur-generaal Rijkswaterstaat. In die functie werd hij in 2008 Overheidsmanager van het Jaar.

Hij startte zijn carrière bij de provincie Zuid-Holland, waarna hij de overstap maakte naar het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In 1993 werd hij directeur Strategie en Programmering bij het directoraat-generaal voor het Vervoer. In 1996 werd hij plaatsvervangend directeur-generaal Ruimtelijke Ordening op het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Na zijn carrière bij de Rijksoverheid werd hij in 2010 Bestuursvoorzitter van woningcorporatie Portaal.