Rob Dral kwartiermaker/beoogd directeur SSO Financieel & Managementinformatie Belastingdienst bij Financiën

Rob Dral is met ingang van 7 november 2017 benoemd als kwartiermaker/beoogd directeur Shared Service Organisatie (SSO) Financieel & Managementinformatie bij het directoraat-generaal Belastingdienst van het ministerie van Financiën.

Rob Dral

Drs. R.G. (Rob) Dral  is sinds maart 2006 werkzaam bij het ministerie van Financiën en vervulde sindsdien diverse functies in het financiële domein binnen de Belastingdienst. Sinds april 2014 was hij als plv. directeur Belastingdienst/Centrale Administratie verantwoordelijk voor de unit  Concerncontrol & Analyse. Van maart 2012 tot maart 2014 was hij op detacheringsbasis als divisiecontroller werkzaam bij het UWV, divisie Sociaal Medische Zaken. Voor zijn indiensttreding bij Financiën was Rob werkzaam in de particuliere sector.

Rob Dral is in 1986 aan de Vrije Universiteit afgestudeerd als Bedrijfseconoom en volgde sindsdien diverse cursussen en trainingen op het terrein van financieel-, logistiek- & verandermanagement en adviesvaardigheden.