Rob van Bree hoofd Operatiën Eenheid Midden-Nederland bij de Politie

Rob van Bree gaat met ingang van 19 februari 2018 aan de slag als hoofd Operatiën van de Eenheid Midden-Nederland bij de Politie. Hij neemt deze functie sinds begin 2017 waar binnen de Eenheid Noord-Holland.

Rob van Bree

Drs. R.A. (Rob) van Bree startte bij het regiokorps Amsterdam-Amstelland. In 2004 stapte hij over naar Zaanstreek-Waterland. Hij vervolgde zijn loopbaan binnen dat voormalige korps onder meer als wijkteamchef, basisteamchef, hoofd Kabinet van de korpsleiding en diensthoofd Justitiële Bedrijfsvoering. Vanaf 2014 was Rob hoofd van de Dienst Regionale Recherche (Eenheid Noord-Holland) en landelijk portefeuillehouder voor de intensivering van de cybercriminaliteitaanpak. Met ingang van 2017 trad hij op als waarnemend hoofd Operatiën van deze eenheid.

Rob van Bree rondde de Leergang Tactisch Management aan de Politieacademie af.