Dineke Oldenhof hoofd Ondersteunende Dienst Politieacademie bij de Politie

Dineke Oldenhof wordt per 1 februari 2018 benoemd als hoofd Ondersteunende Dienst Politieacademie, tevens hoofd Bedrijfsvoering Politieacademie.

Dineke Oldenhof

Drs. D.H. (Dineke) Oldenhof kreeg in 1977 haar eerste baan als opbouwwerker in een Utrechts buurtcentrum. Na zes jaar stapte zij over naar de Vrije Hogeschool, waar zij werkte als manager en trainer. In 1990 volgde haar benoeming tot organisatieadviseur voor de Raad van Bestuur van ING Group. Daarna werd zij vicepresident HR bij Interpay en holdingdirector HRM bij Maxeda (voorheen Vendex/KBB). Een jaar lang was Dineke programmamanager van GroenLinks, voordat zij in 2008 als diensthoofd HRM toetrad tot het Korps landelijke politiediensten. Vanaf 2011 hielp zij als kwartiermaker HRM het huidige korps mee opzetten en vanaf de officiƫle start bekleedde zij de functie directeur HRM. Sinds 2014 adviseert Dineke de korpsleiding. In die functie is zij onder meer betrokken bij het vormgeven en uitvoeren van het landelijke leiderschapsprogramma.