Webinars over buitenlandse actualiteit voor ABD-managers

In gesprek met topdiplomaten over de buitenlandse actualiteit: Rusland, Amerika, de Europese Unie en Migratie. Laat u informeren door Marit Maij, speciaal gezant Migratie, Renée Jones-Bos, ambassadeur in Moskou, Henne Schuwer, ambassadeur in Washington en Robert de Groot, onze permanent vertegenwoordiger bij de Europese Unie.

De Academie voor Internationale Betrekkingen en de Eenheid Strategische Advisering van het ministerie van Buitenlandse Zaken en Bureau ABD geven u de kans om van dichtbij kennis te nemen van de buitenlandse actualiteit en de impact daarvan op Nederland. Daartoe organiseren we ook dit jaar een serie online seminars, webinars.

Een webinar is een ideale manier om door Nederlandse diplomaten te worden geïnformeerd en het gesprek aan te gaan. De webinars duren één uur, en vragen worden live beantwoord via een chat. Met een tablet in de trein, achter het bureau op de PC of met een laptop vanuit huis, de flexibiliteit van een webinar maakt deze serie toegankelijk voor alle ABD-managers.

De reeks start op 9 maart. Deelname staat open voor alle ABD’ers.

Lees meer en meld u aan.