Uitgelicht: Intervisie voor middenmanagers

Goed leiderschap vereist reflectie, maar in de praktijk van alledag is de ruimte voor reflectie en analyse beperkt. Voor middenmanagers in schaal 15 biedt Bureau Algemene Bestuursdienst die ruimte, door intercollegiale bijeenkomsten te organiseren waarin reflectie centraal staat.

In kleine groepen van 5 a 6 deelnemers kom je onder begeleiding van een professionele intervisiebegeleider gedurende twee jaar zes keer per jaar bijeen om met elkaar te reflecteren op je eigen leiderschapsuitdagingen.

Intervisie kan je als manager ondersteunen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je houdt jezelf en elkaar een spiegel voor. Tegelijkertijd maak je kennis met andere organisatieculturen en werkwijzen van collega’s op andere departementen.

Meer informatie over dit aanbod en de wijze van aanmelden.