Jolanda Aalbers hoofd Bedrijfsvoering Eenheid Oost-Nederland bij de Politie

Jolanda Aalbers wordt per 1 mei 2018 hoofd Bedrijfsvoering bij de Eenheid Oost-Nederland bij de Politie.

Jolanda Aalbers

Drs. H.E.M. (Jolanda) Aalbers heeft het afgelopen jaar de functie van hoofd Bedrijfsvoering waargenomen binnen de Landelijke Eenheid. Daarnaast was zij hoofd van het Regieteam. Eerder was zij onder andere plaatsvervangend sectorhoofd van de Dienst Infrastructuur (in oprichting) en bij het toenmalige KLPD plaatsvervangend sectorhoofd van de Dienst Operationele Samenwerking en waarnemend sectorhoofd van de Dienst Facilitaire Operaties. Ook werkte Jolanda bij de Dienst Verkeerspolitie en de Dienst Personeel en Organisatie.

Voordat zij bij de politie kwam in 2004 was zij senior investment manager in het bedrijfsleven. Eerder vervulde zij verschillende managementfuncties bij de KLPD, tegenwoordig Landelijke Eenheid.