Bart Combée lid raad van bestuur NZa

Bart Combée is benoemd tot lid van de raad van bestuur van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Hij start per 1 februari 2019.

Bart Combée

Combée krijgt bij de NZa de portefeuille Toezicht en wordt verantwoordelijk voor de directie Informatie en Bedrijfsvoering.

B. (Bart) Combée is sinds april 2009 directeur/bestuurder van de Consumentenbond. Eerder vervulde hij directiefuncties in het bedrijfsleven en de zorg. Daarnaast is hij lid geweest van de gemeenteraad van Rotterdam.

Bart Combée studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Minister De Jonge (VWS) heeft Combée voor een periode van vier jaar benoemd. Met deze benoeming is de raad van bestuur van de NZa vanaf 1 februari weer compleet. De overige leden zijn Marian Kaljouw (voorzitter) en Wim Sijstermans (CIO).