Emine Özyenici CIO bij de Sociale Verzekeringsbank

Emine Özyenici wordt met ingang van 1 maart 2019 benoemd tot Chief Information Officer van de Sociale Verzekeringsbank.

alttext not present

Drs. E.L. (Emine) Özyenici MCM is sinds 2014 directeur Informatievoorziening bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarvoor was ze onder andere werkzaam als senior managing consultant (marktgroep veiligheid, openbaar bestuur en recht) bij Berenschot, kwartiermaker Dienst Informatiemanagement bij de Kwartiermakersorganisatie Nationale Politie, manager Finance & Control, Audit en Risk Management bij het CIO Office en lid van de korpsleiding bij de Regiopolitie Midden- en West-Brabant. Zij begon haar loopbaan als adviseur/accountant bij KPMG.

Emine Özyenici studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.