Pieter Idenburg senior adviseur bij De Issuemakers

Pieter Idenburg verlaat per 1 februari 2019 de Rijksoverheid en wordt senior adviseur bij De Issuemakers.

Pieter Idenburg

Drs. P.J.A. (Pieter) Idenburg is sinds oktober 2017 via ABD Interim kwartiermaker directeur Communicatie bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Daarvoor was hij directeur Communicatie bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vanuit die rol was hij tevens opdrachtgever van het programma Informatie op Maat bij het ministerie van Algemene Zaken. Eerder was hij plaatsvervangend directeur Communicatie bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en woordvoerder, organisatieadviseur en hoofdredacteur.

Pieter Idenburg studeerde Politieke wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Leiden.