Joost van Dijk afdelingshoofd Planning en Control bij het Rijksvastgoedbedrijf

Joost van Dijk is met ingang van 1 februari 2019 benoemd als afdelingshoofd Planning en Control bij het Rijksvastgoedbedrijf van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Joost van Dijk

J.W.C. (Joost) van Dijk heeft sinds 2001 verschillende managementfuncties in de financiƫle kolom van het RVB en de voormalige Rijksgebouwendienst vervuld. Tot februari was hij sectiehoofd bij de afdeling Planning & Control. Vanuit die functie vervulde hij de rol van business controller bij de directie Transacties en Projecten. In de periode van 2008 tot 2016 vervulde hij als zelfstandig adviseur op interimbasis bij diverse organisaties verschillende control-functies.

Joost van Dijk studeerde af aan de HEAO in Utrecht. Vervolgens heeft hij de opleiding Public Controlling aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam afgerond.