Paul Hendriks hoofd Sturing, Verantwoording en Control bij SZW

Paul Hendriks start op 1 juli 2019 als hoofd Sturing, Verantwoording en Control bij de directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering van het ministerie van Sociale Zaken Werkgelegenheid.

Paul Hendriks

R.P. (Paul) Hendriks werkt momenteel als afdelingshoofd bij het directoraat-generaal Belastingdienst bij het ministerie van Financiën. Daarvoor vervulde hij al diverse managementfuncties binnen het Rijk, waaronder hoofd Planning & Control bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst en hoofd Financiën bij het ministerie van Economische Zaken. Tevens bekleedde hij verschillende functies op financieel-economisch gebied bij de Koninklijke Marine.  

Paul Hendriks volgde de officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine.