Maarten Smorenburg kwartiermaker/beoogd directeur Interne Organisatie bij NVWA

Maarten Smorenburg wordt per 1 juli 2019 kwartiermaker/beoogd directeur Interne Organisatie  bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Maarten Smorenburg

Drs. M.J.J. (Maarten) Smorenburg is momenteel directeur Financiën, Informatiemanagement en Facilitaire Zaken, tevens plaatsvervangend algemeen directeur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hij nam tussen 2012 en 2015 waar als algemeen directeur Dienst Regelingen en later als algemeen directeur RVO. Daarvoor was hij CFO, tevens plaatsvervangend algemeen directeur bij de Dienst Regelingen.

Maarten Smorenburg studeerde Algemene Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.