TMG-dag 2019: maatschappelijke opgaven van de toekomst

Topambtenaren werken voor het Nederland van nu en van de toekomst. Daarom draaide de jaarlijkse dag voor de topmanagementgroep (TMG) dit jaar om de maatschappelijke opgaven van de toekomst. Ruim 50 secretarissen-generaal, directeuren-generaal, inspecteurs-generaal en enkele daarmee gelijkgestelde functies aan de top van de Rijksdienst kwamen op 29 augustus samen in het Spaansche Hof in Den Haag. Daar spraken ze met elkaar over hoe zij aankijken tegen de toekomst en de uitdagingen die ze daarbij in hun werk tegenkomen.

Constantijn van Oranje spreekt tijdens de TMG-dag

Bureau ABD organiseerde de TMG-dag inmiddels voor de vierde keer. “We ontmoeten elkaar vaker, maar dan op kleinere schaal. We hebben dus al een paar keer gezamenlijk gesproken over onze maatschappelijke opgaven. En nu blikken we vooruit. Want als publieke leiders van Nederland moeten we klaar zijn voor de toekomst”, aldus de directeur-generaal voor de Algemene Bestuursdienst, Bram de Klerck.

Lees meer en bekijk de foto-impressie.