Wim Kok manager Corporate Communicatie en Public Affairs bij HTM

Wim Kok begint per 1 november 2019 als manager Corporate Communicatie en Public Affairs bij HTM. Daarmee treedt hij toe tot het directieteam van HTM en verlaat hij de Rijksdienst.

Wim Kok

Mr. W.H. (Wim) Kok is momenteel interim-hoofd Bestuurlijke zaken, Advies en Communicatie bij de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Daarvoor was hij directeur Communicatie bij het ministerie van Defensie, directeur Voorlichting en Externe betrekkingen bij de gemeente Den Haag, hoofd Voorlichting en Communicatie bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en woordvoerder van de bewindslieden op het ministerie van Justitie. Eerder was hij werkzaam als jurist en journalist bij diverse (media)organisaties.

Wim Kok studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht.