Christon Kolk directeur Bedrijfsvoering & Inkoop bij RWS Corporate Dienst

Christon Kolk is per 1 december 2019 benoemd tot directeur Bedrijfsvoering & Inkoop bij Rijkswaterstaat Corporate Dienst.

Christon Kolk

Drs. J.C. (Christon) Kolk was divisiemanager Bedrijfsvoering bij het Shared Service Center ICT van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Momenteel is hij gedetacheerd bij de directie Klant, Interactie & Service bij de Belastingdienst. Daarvoor werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende onderdelen van het Rijk, onder andere als afdelingshoofd Informatiemanagement bij de Inspectie Leefomgeving en Transport van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Bij de provincie Noord-Holland bekleedde verschillende functies in inkoop en informatievoorziening. De eerste zes jaar van zijn loopbaan werkte hij als consultant in het bedrijfsleven.

Christon Kolk studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde een Public Governance MBA aan Nyenrode Business Universiteit.