Claudia Goossen hoofd Communicatieadvies en Redactie bij JenV

Claudia Goossen wordt met ingang van 1 januari 2020 hoofd Communicatieadvies en Redactie bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

C. (Claudia) Goossen was de afgelopen 11 jaar werkzaam bij Aegon Nederland, onder andere als manager Klantcommunicatie en Reputatie, plaatsvervangend directeur Klantfocus en senior woordvoerder. Eerder was zij werkzaam als manager Marketing & Communicatie bij het North Sea Jazz festival, senior woordvoerder bij Nationale Nederlanden, manager PR & Sponsoring bij het Algemeen Dagblad en bekleedde diverse strategische functies bij communicatieadviesbureaus. Zij begon haar loopbaan als programmamaker, verslaggever en producent bij RTV Rijnmond.

Claudia Goossen studeerde Audiovisuele Vormgeving aan de Willem de Kooning Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en behaalde haar master Reputatiemanagement aan het European Institute for Brand Management in Rotterdam.